Aquest febrer, vine a la 3a edició de #NanoTeatre

Serà els dissabtes 13, 20 i 27 de febrer i s’hi podran veure un total de 12 muntatges de diferents gèneres: des de comèdies fins a tragèdies que et faran plorar de riure, passant per textos més inquietants.

Cada dissabte es programaran 4 obres diferents de manera simultània i, cada una de les obres, es representarà 4 vegades entre les 20h i les 23:30h. D’aquesta manera, podràs triar si prefereixes veure una de les obres, dues, tres o totes quatre. Dóna-hi un cop d’ull!

El preu de cada obra és de 3€ i, en cas de voler veure les 4, el pack surt per 10€. Ja pots reservar la teva entrada online!

Entre funció i funció, podràs gaudir d’una cervesa acompanyat d’alguns dels actors i actrius. A més, i com a novetat d’aquesta edició, es podran tastar algunes de les #NanoTapes del nou bar de Lluïsos.

Les representacions es faran en espais molt reduïts, on hi caben 15 persones de públic: el soterrani del teatre, un magatzem, una sala de reunions, un terrat o uns camerinos. La majoria d’aquests espais pertanyen al nou edifici i serà la primera vegada que acullen #NanoObres.

I com ja vam fer amb la 2a edició, l’organització del Píndoles, Festival de Microteatre fora del Teatre veurà totes les obres i en seleccionarà una perquè formi part de la seva programació.